Påskmiddag

Kom och avnjut en trerätters Påskmiddag Långfredag 30/3, Påskafton 31/3 eller Påskdagen 1/4 klockan 19.00

Förrätt: Joppes räksallad med färsk sparris

Varmrätt: Marskogens lammstek (alternativt fläskinnerfilé) i timjansås serveras med potatispuré, rostade rotsaker och gröna bönor. Vid bokning: meddela om ni vill ha fläskfilén i stället för lamm.

Vegetariskt alternativ: Svampbiffar med getost och färska rödbetor. Vid bokning: meddela om ni vill ha vegetariskt alternativ. 

Efterrätt: Rabarberpannacotta

Pris €42 – Bordsbeställning

Afternoon Tea på söndagar

Varje söndag serveras traditionellt brittiskt Afternoon Tea mellan 15.00 och 17.30 i salongen.

Vi serverar omsorgsfullt gjorda sandwich-snittar med mumsiga fyllningar, nybakade scones med ”clotted cream” och lemon curd samt små delikata bakverk att runda av måltiden med.

De tesorter vi har valt ut till dessa läckerheter är ett japanskt körbärs Sencha, Sir Willams blandning (grönt/svart), Axel von Fersen (”Whiskey i en tekopp”), Sibyllans Premium Chai samt egen-importerat svart Ooty-te från De blå bergens distrikt i Tamil Nadu i Indien.

Pris €30 eller €38 inklusive ett glas Crémant eller €40 inklusive ett glas Champagne – Bordsbeställning

 

Brunch på lördagar

Varje lördag serveras brunch i matsalen mellan 11.00 och 14.00.

På buffén serveras allt från pajer till pannkakor till muffins och fruktsallad. Ägg i olika varianter, bacon och hembakat bröd står förstås alltid på buffén. Plus mycket annat gott.

Pris €30 eller €35 inklusive ett glas Mimosa – Bordsbeställning

Åland Grönskar den 25-27 maj klockan 19.00

Gå in på hemsidan för Åland Grönskar för mer information kring vår trerätters vårmeny och övernattningserbjudande. Meny publiceras när/om primörerna vågar visa sig.

Pris €42 – Bordsbeställning

 

Trerättersmiddag på Björnhofvda Gård

serveras tisdagar – söndagar varje vecka klockan 19.30. Vi serverar en så kallad dynamisk prix-fix dinner, vilket betyder en fast trerättersmeny som förändras fortlöpande. Vid bordsbeställning bör ni därför meddela eventuell specialkost.

Vinlista snart publicerad här på hemsidan.

Pris €42 – Bordsbeställning

 

Familjehögtider och andra evenemang

Björnhofvda Gård erbjuder en unik miljö att fira festen med det lilla extra. Vi har god plats för 25 personer men vi kan också arrangera till exempel det lilla bröllopet för 40 personer.

Pris enligt överenskommelse och arrangemang.

 

Konferenser

Vi har bra konferensutrymmen med plats för upp till 25 personer utrustat med Smart-TV 55” och övrig traditionell utrustning som whiteboard och blädderblock. Vi har även viss plats för gruppsamtal. I priset €43/deltagare ingår förutom frukt, bubbelvatten och choklad på konferensbordet:

– Välkomstkaffe med smörgås på hembakat

– Lunch inklusive sallad, bröd, lättöl och kaffe

– Eftermiddagskaffe med bakverk

Övernattning:

Varför inte överraska någon när och/eller kär på en övernattning i härligt brittiskinspirerad lant-atmosfär? Se priser och rumsbeskrivningar här på vår hemsida under ”What we Offer ”och ”Photo Gallery”.