Vi är är glada över att säga att vi planerar att öppna verksamheten under veckosluten  fr.o.m. den 5 juni!  Se Restaurangens härliga sommarmeny här: Restaurangen

Boka vårt sommarerbjudande om övernattning för två personer med trerättersmiddag i Superior-rum för €230 eller Deluxe-rum för €250. I erbjudandet ingår även Devonshire Tea/Coffee vid ankomst och en härlig hotellfrukost. Observera att denna bokning görs direkt till oss via mejl bjornhofvda@gmail.com eller telefon 0457 344 7727. Uppge ”Sommarbokning” vid bokning av detta erbjudande. Erbjudandet gäller fram till den 15 augusti.

LÄS MER

Vi fortsätter med bordsbeställning av vår trerättersmeny (€52) i vår restaurang fredagar och lördagar från den 5/6. Menyer och vinpaket finns presenterade på hemsidan. Vi har en fin bar och ett bra sortiment alkoholfria drycker och drinkar.

På kommande

Vi har byggt och inrett en mysig vinkällare där vi kommer att öppna upp för vinprovning med tilltugg och andra evenemang. Så fort Europa öppnas upp, far vi till utvalda vingårdar för att fylla källaren med goda viner. Tills dess har vi med stor omsorg valt ut de viner som finns till hands här och nu.

Vi kommer även fortsättningsvis att ta emot beställningar för tillställningar av olika slag;konferenser, födelsedagar, kafferep, namngivningsceremonier, mindre bröllop etcetera. Vi planerar gärna ihop med er om ni kontaktar oss!

Vi fortsätter vårt populära Afternoon Tea varannan söndag 15.00-17.30 mot bordsbeställning. Pris €30; inklusive 1 glas bubblande Crémant 38€.

Varmt välkomna!